Gratis Verzending naar Vlag van Nederland & Vlag van Belgie
Voor 18:00 besteld, morgen in huis*

Veelgestelde vragen

Kom je ergens niet uit of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan een duik in onze FAQ-pagina. Staat jouw vraag er niet tussen, wees dan niet bang om contact met ons op te nemen!

  1. Maak je tandenborstel nat en dip in SMILE nine witte tanden poeder.
  2. Poets 2 minuten zachtjes & in cirkels de tanden.
  3. Spuug hierna SMILE nine witte tanden poeder uit.
  4. Laat het overgebleven SMILE nine witte tanden poeder enkele minuten intrekken op je tanden.
  5. Spoel de mond grondig na.
  6. Geniet van je witte tanden en straal!

Op de Verzenden & Retourneren staat alles duidelijk uitgelegd!

Verzenden & Retourneren

Bestellingen op werkdagen voor 15:00, worden de volgende dag geleverd. Bestellingen na 15:00 worden binnen 2-3 dagen geleverd. Bestel je op vrijdag na 15:00 of in het weekend, dan ontvang je jouw SMILE nine pakket op dinsdag.

Zeker weten! De leveringstijden zijn zelfs hetzelfde als in Nederland.

Integendeel! Omdat de SMILE nine poeder dubbel gefilterd is, kun je er elke dag je tanden mee poetsen. De speciaal bewerkte poederdeeltjes zijn zo klein dat deze onmogelijk schade toe kunnen brengen aan het tandglazuur.

Bij sommige SMILE nine gebruikers is er na 1 poetsbeurt al resultaat te bespeuren, bij andere duurt dit wat langer. De snelheid van het resultaat wordt bepaald door de huidige staat van je tanden. Geef SMILE nine daarom even de tijd om zijn werking te laten zien.

Every day is SMILE nine day! Met ons coconut charcoal poeder mag je ‘gewoon’ elke dag poetsen. Daarbij zorgt dagelijks poetsen voor het beste resultaat.

Eigenlijk smaakt het naar helemaal niets. Dit komt omdat er geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen in zitten.

Don’t worry, de actieve kool is niet schadelijk voor het lichaam. Alleen de bacteriën van de tanden die SMILE nine heeft opgenomen slik je ook in, dat is geen fijn idee…

SMILE nine gaat maar liefst 100 tot 150 poetsbeurten mee.

100%! Er wordt gebruik gemaakt van biologische kokosnoten en er zijn geen andere geur-, kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd.

Wij gebruiken jouw e-mailadres voor de bevestigingsmail die je krijgt zodra je bestelling doorgekomen is. Daarna krijg je via de mail van ons jouw Track & Trace nummer!

Niets, noppes, nada! In België en Nederland nemen wij de verzendkosten volledig voor onze rekening.

Als je veel geld wilt betalen voor het witter maken van je tanden moet je dat zeker doen. Tanden bleken is vaak een prijzige bezigheid. SMILE nine biedt een veel goedkoper alternatief.

SMILE nine kan door iedereen gebruikt worden, omdat de SMILE nine dubbel gefilterd en uiterst puur is. Daarbij komt dat het niet erg is als je de SMILE nine per ongeluk doorslikt.

Ben je toch onzeker en wil je meer informatie, raadpleeg dan een professional voordat je gaat poetsen met SMILE nine.

Zeker weten! SMILE nine kan de tanden zelfs versterken. Omdat de bacteriën van de tanden gehaald worden sterken je tanden juist aan. Zeker met de zachte bamboeborstel is dit een prima combinatie.

Vind je dat het te lang duurt voordat jouw SMILE nine geleverd wordt? Het kan gebeuren dat jouw pakketje kwijt geraakt is of niet goed is verwerkt. In dit geval kan je jouw pakketje volgen via het bijgeleverde Track & Trace nummer in je mail. Als het hierna nog steeds niet duidelijk is, kun je altijd mailen naar info@smilenine.nl

Heb je een spelfout gemaakt of een verkeerd huisnummer ingevoerd? Neem dan contact met ons op via info@smilenine.nl of via de contactpagina. Zo kunnen wij het snel oplossen!

Deel je resultaten met ons via Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #LachmetSMILEnine en maak gelijk kans op een gratis potje!

Zeker weten! SMILE nine is 100% natuurlijk. Tijdens de zwangerschap wil je toch ook kunnen genieten van stralend witte tanden?