Gratis Verzending naar Vlag van Nederland & Vlag van Belgie
Voor 18:00 besteld, morgen in huis*

Verzenden & Retourneren

Is er iets niet duidelijk met betrekking tot je verzending, dan vind je hier het antwoord.

  1. Je kunt je bestelling volgen met de bijgeleverde Track & Trace code in je mailbox.
  2. Er wordt bezorgd op maandag tot en met zaterdag en de levertijd is 1 tot 2 dagen.
  3. Het pakket wordt 2 keer aangeboden.
  4. Ben je beide keren niet thuis, dan wordt je bestelling teruggestuurd naar DHL en uiteindelijk terug naar ons. Wij geven dan opnieuw de opdracht om het pakketje bij jou te laten bezorgen.
  5. Het komt ook wel eens voor dat het pakketje bij de buren wordt geleverd, in dit geval krijg je een briefje in de brievenbus waarop staat bij welk huisnummer het pakket afgeleverd is.
Voor 15.00 uur besteld op: 1e bezorgpoging 2e bezorgpoging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
Weekend Dinsdag Woensdag

Retourneren

Mocht je toch niet tevreden zijn met je aankoop dan kun je deze bij SMILE nine 30 dagen na ontvangst nog kosteloos terugsturen. De enige voorwaarde is dat het product nog in de originele verpakking moet zitten. U kunt deze dan terugsturen met het retourformulier en de pakbon (of met een kopie van de pakbon). Op deze manier kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en naar een oplossing zoeken.

Heb je het product al opengemaakt, maar wil je het toch ruilen omdat je niet tevreden bent? Ook dan kan je het product naar ons terugsturen. De kosten die hierbij gemaakt worden zijn voor eigen rekening en worden dus niet door SMILE nine vergoed. Als je wil retourneren kan je contact opnemen met de klantenservice, die legt je uit wat de verder te nemen stappen zijn.

Het retourformulier die je bij je retournering voegt, is hier te vinden: