Gratis Verzending naar Vlag van Nederland & Vlag van Belgie
Voor 18:00 besteld, morgen in huis*

Wat is coconut charcoal

Stop niet zomaar alles in je mond!

Stop nu met het gebruik van tandpasta’s met giftige fluoriden en andere chemische stoffen! Sterker nog; tandpasta is helemaal niet nodig voor schone tanden. Het droogpoetsen van de tanden is net zo effectief…

Het is daarom niet gek dat een natuurlijk alternatief als SMILE nine bij veel mensen aanslaat.  Op het gebied van tanden witten heeft SMILE nine een betere werking dan tandpasta en het is ook nog eens beter voor de gezondheid. Waar andere aanbieders vaak gebruik maken van chemische stoffen die je gebit aantasten, staan wij garant voor natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen. SMILE nine haalt effectief alle aanslag en tandplak uit de mond, wat jou een prachtig witte glimlach oplevert! Duizenden SMILE nine gebruikers gingen je al voor, wanneer begin jij?

Trap er niet in...

SMILE nine neemt afstand van de slechte vorm van 'Activated Charcoal'. Deze meest gebruikte vorm van charcoal is  niet alleen goedkoop, maar heeft ook nog eens een slechte werking. Deze charcoal variant wordt gemaakt van restafval en kwalitatief slechte palmnoten, die alles behalve biologisch zijn.

Waar wij voor staan

Leveranciers zijn geselecteerd op basis van harde criteria, met onze 100% gecertificeerde en uitgebreid geteste producten garanderen wij jou de hoogst haalbare kwaliteit aan ingrediënten en het beste resultaat. Onze kokosnoten zijn speciaal geteeld voor de SMILE nine witte tanden poeder. Op deze manier kunnen wij het beste resultaat garanderen.